Asopichos Logo
24-04-2024
Asopichos Logo
519

Αγώνας ζωής για τη μικρή Αθανασία. Επίλεκτοι Εθνικής Ελλάδας-Παλαίμαχοι Λεβαδειακού

< 3 λεπτά
15.11.21 • 23:30
#Tags:

Φιλικό  αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα έδωσαν το απόγευμα της Δευτέρας 15 Νοεμβρίου στο γήπεδο της Ελάτειας οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδας και οι παλαίμαχοι του Λεβαδειακού.

Ο αγώνας έγινε για την μικρή Αθανασία που δίνει τον δικό της αγώνα ζωής λόγου του μελανοκυταρρικου όγκου με τον οποίο διαγνώσθηκε και βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας.

Τον αγώνα συνδιοργανώνουν ο Δήμος Αμφίκλειας –Ελάτειας , η Τοπική Κοινότητα Ελάτειας, ο «ΑΟ ΕΛΑΤΕΙΑΚΟΣ « και ο   Πολιτιστικός Σύλλογος «ΕΛΠΙΣ»

αφισαπαλαιμαχοι λεβα ελατεια 1 παλαιμαχοι λεβα ελατεια 2 παλαιμαχοι λεβα ελατεια 3 παλαιμαχοι λεβα ελατεια 4 παλαιμαχοι λεβα ελατεια 5 παλαιμαχοι λεβα ελατεια 6 scaled παλαιμαχοι λεβα ελατεια 7 παλαιμαχοι λεβα ελατεια 8 παλαιμαχοι λεβα ελατεια 9 παλαιμαχοι λεβα ελατεια 10 παλαιμαχοι λεβα ελατεια 11 παλαιμαχοι λεβα ελατειαελατεια γηπεδο

 

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle