Asopichos Logo
20-04-2024
Asopichos Logo
168

306 τα ενεργά κρούσματα στο δήμο Λεβαδέων

< 2 λεπτά
30.11.21 • 07:53

Σύμφωνα με την εβδομαδιαία αναφορά του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, ο αριθμός των ενεργών κρουσμάτων ανέρχεται σε 306, εκ των οποίων τα 14 νοσηλεύονται και τα 292 βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Ο Δήμος Λεβαδέων συνεχίζοντας τις δράσεις πρόληψης κατά του ιού covid-19, σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), πραγματοποίησαν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Παλιό Δημαρχείο Λιβαδειάς.

Συγκεκριμένα χθες Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021 διενεργήθηκαν 131 τεστ, εκ των οποίων τα 2 είναι πιθανώς θετικά και θα ακολουθήσει περαιτέρω έλεγχος.

Σήμερα Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκαν 144 τεστ, εκ των οποίων τα 9 είναι πιθανώς θετικά και θα ακολουθήσει επιπλέον έλεγχος.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων, Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας πραγματοποίησε την ακόλουθη δήλωση:

«Σύμφωνα με την εβδομαδιαία αναφορά του Ε.Ο.Δ.Υ, παρατηρήθηκε μικρή μείωση στον αριθμό των ενεργών κρουσμάτων στον Δήμο Λεβαδέων, όμως παρά την ελαφρά υποχώρηση το ιικό φορτίο εξακολουθεί να παραμένει σε υψηλά επίπεδα.

Δυστυχώς όμως έχουμε αύξηση και στον αριθμό των νοσηλειών, κι αν και η ευρισκόμενη αύξηση είναι μικρής τάξης μεγέθους, αποτελεί καμπανάκι κινδύνου.

Πρέπει άμεσα να αυξήσουμε τα επίπεδα υγειονομικής θωράκισης της κοινωνίας μας.

Με όλη την δύναμη της φωνής μου κάνω έκκληση προς όλους, να ολοκληρώσουν τον εμβολιασμό τους και να τηρούν στο ακέραιο τα υγειονομικά μέτρα ασφαλείας.

Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε!»

Υπενθυμίζουμε ότι οι έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης κορωνοϊού (rapid tests) θα συνεχιστούν στην ίδια τοποθεσία (Παλιό Δημαρχείο, Καραγιαννοπούλου 1) έως την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2021 και ώρες 8:30 – 13:45.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle