Asopichos Logo
24-04-2024
Asopichos Logo
604

Διακρίσεις αθλητών της Αναγέννησης Λιβαδειάς σε Badminton και Βόλεϊ

< 2 λεπτά
30.11.21 • 08:15
#Tags:

Απόλυτη επιτυχία για τέσσερις αθλητές της Αναγέννησης Λιβαδειάς στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Badminton U13 Νότιας Ελλάδας. Στον τελικό του απλού που συμμετείχαν οι αθλητές του συλλόγου, Σακελλαρίου Γιώργος με Νάνο Σωτήρη και νικητή τον Σακελλαρίου που κατέκτησε το χρυσό και τον Νάνο Σωτήρη το ασημένιο μετάλλιο.

Επίσης στο απλό την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο μοιράστηκε ο Νάνος Νικόλας με τον αθλητή Παναγιωτακόπουλο Χρήστο του Φ. Ο Πύργου. Στο διπλό μια από τα ίδια αφού αναμετρήθηκαν τα δύο ζευγάρια του συλλόγου μας Νάνος Σωτήρης - Νάνος Νικόλας με Σακελλαρίου Γιώργο - Περγαντίνα Στέλλιο με νικητές τα αδέρφια Νάνου και την κατάκτηση του χρυσού ενώ οι ηττημένοι πήραν το ασημένιο. Προπονήτρια η Ειρήνη Αγγελοπούλου . Στο πρωτάθλημα συμμετείχαν αθλητές των συλλόγων Αναγέννηση Λιβαδειάς , Φ.Ο Πύργου , Άνεμος Χανίων, Φερενίκη, Α.Ο Γλυκών Νερών, Φ.Ε.Ο Θήβας, Γλυκά Νερά , Ο.Α Λαυρίου, Πεύκη.

αναγεννηση λιβαδειαςΠρωτάθλημα volley τοπικού γυναικών Δ’ όμιλος

Νίκη με 3-0 (25-20, 25-20, 25-11) εκτός έδρας επι του Φιλαθλητικού Θεσπιών πέτυχε η Αναγέννηση Λιβαδειάς στο κλειστό Μαυροματίου. Η γυναικεία ομάδα του συλλόγου  παρά τις δυσκολίες της εβδομάδας που πέρασε αφού δεν μπόρεσε να κάνει προπονήσεις ( από την Τετάρτη πραγματοποιείται το πρωτάθλημα πυγμαχίας στο κλειστό Λιβαδειάς ) κατάφερε να διπλασιάσει τις νίκες για το Πρωτάθλημα Hellenic Seaways τοπικό γυναικών στον 4ο όμιλο. Το προπονητικό δίδυμο Τσόκανου Σταύρου - Χαλβατζή Χρήστου χρεισιμοποίησε τις : Αγγελάκου Κωνσταντίνα, Άννη Κατερίνα, Άννη Κωνσταντίνα, Δεμέστιχα Σόνια, Διαμαντίδου Κωνσταντίνα, Καντά Όλγα, Καπνογιάννη Τζήνα, Καραίσκου Ελένη, Μπεινά Ιωάννα, Παλέτα Αναστασία, Ραμάι Τζούλια, Σοφιανάτου Δήμητρα, Τριανταφύλλου Λουκία.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle