Asopichos Logo
25-04-2024
Asopichos Logo
654

Κανένα πρόβλημα με το Καρναβάλι Ορχομενού

< 3 λεπτά
13.01.16 • 07:26
#Tags:

Κανένα πρόβλημα με το Καρναβάλι Ορχομενού  
Διαψεύδει και καταδικάζει ο Σύλλογος δημοσιεύματα

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο Πολιτιστικός και Παραδοσιακός Σύλλογος Ορχομενού καταδικάζει και διαψεύδει διάφορα δημοσιεύματα που αναρτήθηκαν σε δικτυακό κοινωνικό μέσο (Facebook) περί μη παραχώρησης χώρων κατασκευής και φύλαξης των αρμάτων κάτι που δημιουργούσε προβλήματα στην πορεία προετοιμασίας του Καρναβαλιού Ορχομενού για το 2016.

Με την ευκαιρία να επισημάνουμε οτι οι εργασίες προχωρούν με γοργούς ρυθμούς και βέβαια με περίσσιο μεράκι, κέφι και εθελοντική εργασία από πολλούς Ορχομένιους.

Η ανακοίνωση του Συλλόγου για το καρναβάλι αναφέρει:
"Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού και Παραδοσιακού Συλλόγου Ορχομενού θα ήθελε να εκφράσει την δυσαρέσκεια του για
την ανάρτηση που έγινε χθες το μεσημέρι (12/01/2016) σε ΔΤ για Καρναβαλι

ΔΤ για Καρναβαλι 1μέσω κοινωνικής δικτύωσης (facebook) και η οποία αναφερόταν στο
Καρναβάλι Ορχομενού, το οποίο κατασκευάζουμε και διοργανώνουμε, τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Πετρομαγούλας Ορχομενού, ο οποίος μας φιλοξενεί στις αποθήκες όπου γίνεται η κατασκευή του Καρναβαλιού και ονομαστικά στον Πρόεδρο του Συνεταιρισμού, κ. Βασίλειο Τσαγαλά.

Είναι αυτονόητο και προφανές ότι τα μέλη του Δ.Σ. του Π.Π.Σ.Ο. δεν έχουν καμία σχέση με την εν λόγω ανάρτηση η οποία έγινε σε σελίδα
του facebook που δεν ανήκει και δε διαχειρίζεται ο Σύλλογος μας.
Το Συμβούλιο του Π.Π.Σ.Ο. και το κάθε ένα μέλος του Συμβουλίου ξεχωριστά δεν φέρουν καμιά ευθύνη και δεν μπορούν να απολογηθούν για αναρτήσεις που μπορεί να δημοσιεύονται από τον οποιοδήποτε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Θέλουμε να κάνουμε σαφές ότι η εν λόγω ανάρτηση είναι άστοχη, κατακριτέα και καταδικαστέα ομόφωνα από τα μέλη του Συμβουλίου του Π.Π.Σ.Ο.

ΜΕ ΤΙΜΗ
για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Ιωάννης Κιαλιός
Το Δ.Σ. του Π.Π.Σ.Ο.
1) ΚΙΑΛΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ: ΠΡΟΕΔΡΟΣ
2) ΤΣΑΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ: ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
3) ΚΑΤΣΑΓΑΝΝΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ: ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
4) ΚΟΥΚΟΓΙΑΝΝΗ ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ: ΤΑΜΙΑΣ
5) ΚΑΡΑΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ: ΕΦΟΡΟΣ – ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
6) ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΗΛΙΑΝΝΑ: ΜΕΛΟΣ
7) ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ"

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle