Με σύμμαχο τον καλό καιρό πραγματοποιήθηκε ο 8ος περίπατος “στα χνάρια των Μινύων” με προορισμό το αρχαίο λιθόστρωτο στην βορεινή πλευρά του όρους Ακόντιο του Ορχομενού.

Οι πιστοί φίλοι των εξορμήσεων αυτών συνεπείς στο ραντεβού τους ξεκίνησαν από τον αρχαιολογικό χώρο του Ορχομενού, ανέβηκαν στη Δραγατσούλα και στη συνέχεια ακολούθησαν το λιθόστρωτο μονοπάτι των Μινύων.

Ο προγραμματισμός ήταν να γίνει κάθοδος στη πηγές αλλά το απόκρημνο του τοπίου, οι συμμετοχές παιδιών, που μας τίμησαν και ήταν σήμερα μαζί μας και η πυκνή βλάστηση δεν επέτρεψε στου περισσότερους να το τολμήσουν. Υπήρξε όμως και μια ομάδα πιο έμπειρων περιπατητών οι οποίοι το επιχείρησαν.

Οι φωτογραφίες και τα βίντεο που δημοσιεύονται για τον 8ο περίπατο μας κάνουν ακόμη μια φορά υπερήφανους για τις ομορφιές του τόπου μας, η εμπειρία των συμμετεχόντων ήταν η αποζημίωσή τους ενώ όσοι δεν ακολούθησαν σίγουρα θα ζηλεύουν βλέποντας όμορφες φωτογραφίες και βίντεο ελπίζοντας ότι την επόμενη φορά θα είναι μαζί μας.

Δείτε στους παρακάτω συνδέσμους, φωτογραφικό υλικό και πληροφορίες για τους περιπάτους ¨στα χνάρια των Μινυών” που διοργανώνει η ιστοσελίδα www.asopichos.gr 

#στα_χναρια_των_Μινύων

8ος περίπατος στα χνάρια των Μινύων

7ος περίπατος στα χνάρια των Μινύων

6ος περίπατος στα χνάρια των Μινύων

5ος περίπατος στα χνάρια των Μινύων

4ος περίπατος στα χνάρια των Μινύων

3ος περίπατος στα χνάρια των Μινύων 

2ος περίπατος στα χνάρια των Μινύων

1ος περίπατος στα χνάρια των Μινύων