Asopichos Logo
30-04-2024
Asopichos Logo
94

Χαιρώνεια: Τεστ για τον κορωνοϊό την Κυριακή 25/10

< 2 λεπτά
24.10.20 • 08:12
#Tags:

Ο Δήμος Λεβαδέων συνεχίζει την πραγματοποίηση τεστ γρήγορης διάγνωσης για τον COVID – 19 ώστε να ελεγχθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι δημότες μας.

Έτσι, την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 10:30 στο Δημοτικό Κατάστημα Χαιρώνειας θα πραγματοποιηθούν γρήγορα τεστ (rapid tests) από τους ιατρούς κ.κ. Πέτρο Αρκουμάνη και Ιωάννη Περγαντά σε συνεργασία με την Κοινότητα Χαιρώνειας.

Παρακαλούνται να προσέλθουν για εξέταση μόνο όσοι δημότες έχουν έρθει σε άμεση ή έμμεση επαφή με επιβεβαιωμένα κρούσματα.

Τις επόμενες ημέρες ο Δήμος Λεβαδέων θα συνεχίσει να πραγματοποιεί γρήγορα τεστ σε διάφορα σημεία του Δήμου.

Οι δημότες θα ενημερώνονται εγκαίρως για τον ακριβή τόπο και χρόνο πραγματοποίησης από την ιστοσελίδα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Δήμου Λεβαδέων καθώς και από τα ΜΜΕ.

Χορηγίες τεστ στον Δήμο

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας ευχαριστεί τις εταιρείες «Αλουμίνιον της Ελλάδος Α.Ε.» και «Αιολική Ενεργειακή Πελοποννήσου Α.Ε.» για την ευγενική τους χορηγία προς το Δήμο Λεβαδέων με 1.000 τεστ γρήγορης διάγνωσης για τον COVID – 19.

χορηγια τεστ 2Η προσφορά αυτή θα επιτρέψει στο Δήμο Λεβαδέων να πραγματοποιήσει όσο το δυνατόν περισσότερα τεστ διάγνωσης στους δημότες και με τον τρόπο αυτό να εντοπιστούν πιθανά κρούσματα του κορονωϊού.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων ευχαριστεί τις εταιρείες για την ευγενική τους προσφορά, μετά και από την προσφορά τους με φορητές ηλεκτρονικές συσκευές (tablets) για τους μαθητές/μαθήτριες Α’θμιας και Β’θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου τον προηγούμενο Απρίλιο, που συνεχίζουν να στέκονται αρωγοί στο Δήμο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία και καταδεικνύει το υψηλό αίσθημα αλληλεγγύης και κοινωνικής ευθύνης αυτών σε μια περίοδο που απαιτεί συλλογική προσπάθεια για να ξεπεραστούν τα προβλήματα που έχει επιφέρει η πανδημία.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle