Asopichos Logo
24-01-2022
Asopichos Logo
78

Asopichos και "Ποδηλάτες Ορχομενού" πάνε μαζί

< 2 λεπτά
09.06.19 • 11:30
#Tags:

Ο asopichos.gr "a" πρωτοπόρος σε κάθε νέα προσπάθεια που προβάλει τον τόπο μας, στηρίζει έμπρακτα και αρχίζει συνεργασία με τους "Ποδηλάτες Ορχομενού".

Αρχίζει ένα όμορφο ταξίδι που θα μας προσφέρουν με τη νέα τους δραστηριότητα "Bike & Travel".

Οι φίλοι "Ποδηλάτες Ορχομενού" θα έχουν τη στήριξη και τη φιλοξενία  της Ποδηλάτες Ορχομενου 3ιστοσελίδας μας (μενού ΤΑΞΙΔΙΑ) στις νέες τους δραστηριότητες ενώ οι αναγνώστες μας θα απολαμβάνουν τις ποδηλατικές εξορμήσεις-εξερευνήσεις.

Το ποδήλατο είναι το πιο αγαπητό μέσο μεταφοράς που δεν ρυπαίνει το περιβάλλον, παράλληλα γυμνάζει τον ποδηλάτη ενώ λύνει και το κυκλοφοριακό πρόβλημα στις πόλεις.

Θα θέλαμε και στην πόλη μας το ποδήλατο να πάρει τη θέση που του αρμόζει, να αυξήσουμε τη χρήση του και να πρωταγωνιστήσουμε. Μπορούμε γιατί η πόλη μας προσφέρετε για τη χρήση του ποδηλάτου.

Σε αυτή την κατεύθυνση στηρίζουμε και θα στηρίξουμε κάθε προσπάθεια.

Να πως οι "Ποδηλάτες Ορχομενού" ανήγγειλαν τη συνεργασία μας

"Ξεκινάμε δυναμικά, ευχαριστούμε τον κ. Μπάμπη Ζαννιά και την ιστοσελίδα του asopichos.gr για την στήριξη στην νέα δουλειά της Ομάδας!!!!"

Να ευχηθούμε δύναμη στα... πεντάλ, καλές και ασφαλείς περιηγήσεις. Καλή μας αρχή

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=EIKnjDdic0s]

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

Μέλος του
asopichos-sterea-ellada-media-member-logo
Made with ❤️ by Quadraweb
menu-circle