Asopichos Logo
27-11-2021
Asopichos Logo
30

Επιστολή του π Δημάρχου κ Κ Ξηρογιάννη, με πολλά μηνύματα και αποδέκτες

< 5 λεπτά
15.01.15 • 19:32
#Tags:

Από τον πρώην Δήμαρχο Ορχομενίων Κώστα Ξηρογιάννη, επικεφαλής του ψηφοδελτίου "Νέα Εποχή" λάβαμε και δημοσιεύουμε αυτούσια επιστολή-κείμενο που θα καταθέσει όπως ενημερώνει τον Ασώπιχο, στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.

 

ΠΡΟΣ: Ιστοσελίδα ''asopichos''

Aγαπητέ ''asopiche''
Με προσοχή παρακολουθώ την εξαιρετικά ενήμερη και ενδιαφέρουσα ιστοσελίδα σας ιδιαίτερα για τα Δημοτικά μας τεκταινόμενα και βέβαια μεταξύ άλλων οι αναφορές για το εγκαταλελειμμένο κλειστό γυμναστήριο, περιμένοντας και αριθμώντας τις μέρες για μία απάντηση.

Για να μην έχετε ψευδαισθήσεις περιμένοντας απάντηση σας διαβιβάζω, φυσικά για δημοσίευση, το κείμενο που θα καταθέσω στη συνεδρίαση του επόμενου Δημοτικού Συμβουλίου.

νεα Εποχή ξηρογ''κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,
έχουμε ακούσει επανειλημμένα από τον κ Δήμαρχο να μας μιλάει για συναίνεση, συνεργασία για το καλό του τόπου και όλα αυτά τα βαρύγδουπα που κατά καιρούς μας επαναλαμβάνει. Βέβαια από εμάς τους παλιούς δεν πρόκειται να ξεγελαστεί κανένας για τις προθέσεις και τις επιδιώξεις του, όσο αφορά δε εσάς τους νέους είναι καθαρά θέμα χρόνου να το αντιληφθείτε.
Τώρα τι με έπιασε και τα λέω όλα αυτά, θα το διαπιστώσετε παρακάτω.

  •  Έγινε ολόκληρο ζήτημα για το χώρο συνεδρίασης της οικονομικής επιτροπής και το ζητήσαμε γιατί όπως σας έχω ενημερώσει ο λόγος είναι ότι δεν συμμετέχει (ο Δήμαρχος) στη διαδικασία, δεν γνωρίζει τα θέματα και κάθεται, σαν τον Αγά, στην άλλη άκρη της αίθουσας και απλά προεδρεύει των συνεδριάσεων, δεν απαντάει στις ερωτήσεις μας γιατί δήθεν το ΄΄ παίζει Νέστορας ΄΄ της πολιτικής και δεν ασχολείται με τα τετριμμένα, απλά σας ενημερώνω δεν γνωρίζει να απαντήσει για δεν ασχολείται με τα θέματα που απασχολούν το Δήμο μας, βλέπετε έχει άλλες σοβαρότερες ασχολίες.
  • Σας θυμίσω λοιπόν την ιστορία με τη δήθεν αφαίρεση αντικειμένων από το γραφείο του Δημάρχου κατά την παράδοση από εμένα, όπως παραδέχεται και στην επιστολή του προς την Περιφέρεια, μετά από δική μου παρέμβαση, τα είπε δημιούργησε τις εντυπώσεις που επεδίωκε και δεν βαριέσαι αν έθιξε υπολήψεις.
    Το θέμα βέβαια δεν έληξε περιμένω απάντηση από την Περιφέρεια και έπεται συνέχεια .
  •  Υποβάλαμε αίτηση για παραχώρηση χώρου στο Δημοτικό κατάστημα για χρήση από τους συνδυασμούς της μειοψηφίας, όπως ρητά προβλέπει ο νόμος 3853/2010, για να πάρουμε απάντηση μετά από μήνες, χρειάστηκε να ζητήσουμε την παρέμβαση της Περιφέρειας, το περιεχόμενο της απαντητικής επιστολής δεν θέλω τη σχολιάσω.
  • Έχω υποβάλει αίτηση από τις 21/11/2014 με αριθμό πρωτοκόλλου 15716 και ζητώ κάποια έγγραφα που αφορούν την αποχέτευση και ΔΕΝ έχω πάρει ακόμη απάντηση, φυσικά θα ζητήσω και πάλι την παρέμβαση της Περιφέρειας.
  • Θυμόσαστε σε πόσες συνεδριάσεις μας έχει απασχολήσει το θέμα των 30.000 ευρώ που αφορούν το γήπεδο του Κάστρου, τα έλεγα τα ξανά έλεγα και δεν ενδιέφερε κανένα να δώσει μιά απάντηση, με άφηνε ο κ. Δήμαρχος να εκτίθεμαι, σου λέει άφησέ τον να ταλαιπωρείται σιγά μην ψάξει κανείς να δεί τι ακριβώς συμβαίνει και όπως σας είπα στο προηγούμενο Δ.Σ ευτυχώς που είχα αρχείο και βρήκα τι έχει γίνει και σας ενημέρωσα, δεν ίδρωσε το αυτί κανενός (δεν έχω το δικαίωμα να θεωρήσω ότι δεν ήταν ένα απλό υπηρεσιακό λάθος, αλλά εσκεμμένη ενέργεια;)
  • Κατήγγειλε η κα Καράλη, ενώπιόν σας, ότι ένας ιδιώτης που περιδιαβαίνει στο Δήμο της ζήτησε τους κωδικούς πρόσβασης στον υπολογιστή της Βιβλιοθήκης, υποσχέθηκε (ο κ. Δήμαρχος) να το ερευνήσει, δύο μήνες τώρα ακόμη το ερευνά.

Καμία απάντηση.
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να συνεχίσω τις αναφορές πιστεύω να έγινα κατανοητός και πιστευτός για το πως εννοεί (ο κ. Δήμαρχος) τη συναίνεση και τη συνεργασία, ο άνθρωπος απλά θέλει συμμετοχή χωρίς αντίρρηση, χωρίς άποψη συνεργάτες μόνο να συμφωνούμε με τις αποφάσεις και τους στόχους του, λυπάμαι δεν θα του κάνουμε τη χάρη.

Το ερώτημα όμως είναι πως αντιδρά κανείς.

Η δική μου πρώτη αντίδραση, για τη συνέχεια θα δούμε, είναι και απευθύνομαι κυρίως σε σένα κ. Νταβαλούμη, γιατί εσύ κάνεις τον κόπο και μου τηλεφωνείς και ζητάς τη σύμφωνη γνώμη για θέματα επείγοντα, να πάρουμε αποφάσεις χωρίς τις τυπικές διαδικασίες. Μέχρι τώρα συμφωνούσα χωρίς καμία αντίρρηση αποδεικνύοντας τις καλές μου προθέσεις, όμως δυστυχώς οι καλές αυτές προθέσεις παρεξηγήθηκαν.

Ως πρώτη λοιπόν αντίδραση η ''φάμπρικα'' αυτή τέλος ακόμη και ο κόσμος να καίγεται γι'αυτό το θέμα να μη με ξαναπάρεις τηλέφωνο, οι συνεδριάσεις των οργάνων θα γίνονται στο εξής όπως ακριβώς προβλέπει ο νόμος.
Είναι μια μίνιμουμ πρώτη αντίδραση για τη συνέχεια βλέπουμε.

Υπάρχει όμως, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι της συμπολίτευσης, τρόπος να ανατραπεί αυτή συμπεριφορά, κι΄αυτό μπορεί να γίνει άμεσα και αποτελεσματικά από εσάς και κάνω έκκληση στις δημοκρατικές σας αρχές, σταματήστε και προσπαθήστε να ανατρέψετε αυτές τις συμπεριφορές όσο πιο γρήγορα τόσο το καλύτερο για όλους μας, κυρίως όμως για τους πολίτες μας.''

Λυπάμαι αγαπητέ ''asopiche'' όπως αντιλαμβάνεσαι, θα χρειαστεί να περιμένεις αρκετά.

Ορχομενός, 15-1-2015
με τιμή Κ. ΞΗΡΟΓΙΑΝΝΗΣ

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

Μέλος του
asopichos-sterea-ellada-media-member-logo
Made with ❤️ by Quadraweb
menu-circle