Asopichos Logo
26-09-2021
Asopichos Logo
110

Καθημερινά (9/9/21)

< 6 λεπτά
09.09.21 • 07:38

«Επιστροφή στο σπίτι, στην αγκαλιά της οικογένειας», είναι οι εκφράσεις για την ταφή του μεγάλου Έλληνα Μίκη Θεοδωράκη στην Κρήτη δίπλα από τους γονείς και τον αδερφό του.

δεικτης χερι αΟ καθένας μας, έχει τον δικό του λόγο και τρόπο που τιμά τον Μίκη Θεοδωράκη. Ξέρεις το γιατί. Δεν χρειάζονται περισσότερες αναλύσεις, δεν χρειάζονται περισσότερα, καταλαβαινόμαστε τώρα…

Προσφορά στην Ελευθερία, στον Πολιτισμό, στη Μουσική. Προσφορά που αναγνωρίζεται στα πέρατα του κόσμου και όταν κάνεις τις αξίες της πατρίδας σου πανανθρώπινες, τι πιο μεγάλη τιμή για σένα και για την πατρίδα σου.

δεικτης χερι αΤι πιο μεγάλη αναγνώριση, όταν ακόμη και με τον θάνατό σου καταφέρνεις να διευθύνεις την ορχήστρα όλου του λαού που σιγοψιθυρίζει όπου κι αν βρίσκεται τις μελωδίες σου,

ακόμη και όταν στις επιλογές σου έκανες λάθος, είχες το σθένος να επανορθώσεις και να έχεις τακτοποιήσει τα πάντα χωρίς να αφήσεις τίποτα στη τύχη του,

δεικτης χερι αγιατί δεν γίνεται να έχεις τέτοιο πνευματικό και ψυχικό εύρος, να εμπνέεις, να σε ακολουθούν χιλιάδες και να μην έχεις επίγνωση της πραγματικότητας.

Όλα στο τέλος μπήκαν στη θέση τους, πήραν τον δρόμο τους. Όλα έγιναν όπως έπρεπε. Όπως αρμόζει.    Τώρα αναπαύσου. Δείτε σχετικά εδώ 

δεικτης χερι α

Στις 17:30 θα δοθεί η εκκίνηση του EKO Acropolis Rally του 2021, στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου κάτω από την Ακρόπολη. Δείτε εδώ χάρτες, διαδρομές και όλες τις πληροφορίες.

Επίσης διαβάστε για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα γίνουν στη Βοιωτία και στη Φθιώτιδα για να μην ταλαιπωρηθείτε εδώ  

δεικτης χερι αΘα διεξαχθεί σε τρεις Περιφέρειες, Αττική Πελοπόννησο και Στερεά Ελλάδα όπου είναι και το κέντρο της διοργάνωσης. Στη συνέχεια θα γίνει ειδική διαδρομή στην πλατεία Συντάγματος.

Την Παρασκευή από τις 09:00 θα γίνουν ειδικές διαδρομές στους Αγίους Θεοδώρους και στο Λουτράκι.

δεικτης χερι αΤην Παρασκευή το Ακρόπολις μεταφέρεται στη Στερεά Ελλάδα. Στις 15.47 θα γίνει η ειδική «Θήβα» και στις 17.40 η «Ελάτεια». Το πρώτο αυτοκίνητο αναμένεται στο Service Park της Λαμίας στις 19.40.

Το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου στις 08.32 θα ξεκινήσει η ειδική «Παύλιανη 1». Ακολουθεί στις 09.57 η «Γραβιά» και εν συνεχεία τα αυτοκίνητα θα κατευθυνθούν στο λιμάνι της Ιτέας για το Tyre Fitting Zone.

δεικτης χερι αΣτις 11.52 ειδική διαδρομή «Βωξίτες» ενώ ακολούθως τα πληρώματα θα κατευθυνθούν προς το «Ελευθεροχώρι» στις 13.08. 

Το Απογευματινό σκέλος περιλαμβάνει τις ειδικές «Παύλιανη 2», στις 16.26 και «Ελευθεροχώρι 2» στις 18.08. Το πρώτο αυτοκίνητο αναμένεται στο Service Park της Λαμίας λίγο μετά τις 19.00.

δεικτης χερι αΤην Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις ειδικές. Η πρώτη είναι ο φημισμένος «Ταρζάν» στις 08.25, ακολουθεί ο «Πύργος» στις 10.03, ενώ μετά το Tyre Fitting Zone στη Σπερχειάδα, τα πληρώματα θα κατευθυνθούν εκ νέου στον «Ταρζάν» για την «WOLF Power Stage», στις 13.08. 

Ο τερματισμός του αγώνα έχει προγραμματιστεί για τις 14.38 στον περιβάλλοντα χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας.

δεικτης χερι αΣυνολικά το πρόγραμμα περιλαμβάνει 15 ειδικές διαδρομές μήκους 292,19 χιλιομέτρων, ενώ οι «απλές» εκτείνονται σε 993,66 χιλιόμετρα.

Επιτέλους νίκη για την εθνική ποδοσφαίρου που επικράτησε 2-1 της Σουηδίας. Ο Οτο Ρεχάγκελ ήταν κερκίδα…

δεικτης χερι αΤο Συμβούλιο της Επικρατείας έκρινε Συνταγματική την αναστολή καταβολής συντάξεων όσων καταδικάζονται σε ποινές άνωτων 6 μηνών.

Στο μικροσκόπιο της Αρχης διαφάνειας 13 εμβολιαστικά κέντρα για πλαστές βεβαιώσεις

δεικτης χερι αΓια τους μισθούς των δημοσίων που καταδικάζονται ισχύει το ίδιο ή παίρνουν τους μισθούς προσφέροντας στο δημόσιο από το κελί της φυλακής…

Φωτιές ακόμη… διαβάζω ότι το τελευταίο 24ωρο η Πυροσβεστική κατέγραψε 33 πυρκαγιές σε δασώδης περιοχές. Κάτι δεν κάνουμε καλά μάλλον.

δεικτης χερι αΚαλημέρα σας, χαμογελάστε δίνει αισιοδοξία

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

Μέλος του
asopichos-sterea-ellada-media-member-logo
Made with ❤️ by Quadraweb
menu-circle