Επίκαιρα

Ένοπλοι κουκουλοφόροι λήστεψαν χρηματαποστολή

Ένοπλοι κουκουλοφόροι λήστεψαν χρηματαποστολή

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αστυνομικών Αρχών, για τον εντοπισμό και την σύλληψη τριών αγνώστων δραστών, οι οποίοι χθες (1/9) το πρωί, διέπραξαν ληστεία σε super market, κατά τη διάρκεια χρηματαποστολής, στη Ν. Λάμψακο Χαλκίδας Ευβοίας.

Οι δράστες, οι οποίοι είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους και επέβαιναν σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, Μασκοφοροι ληστεςπλησίασαν το όχημα της χρηματαποστολής, που μόλις είχε σταθμεύσει στον εξωτερικό χώρο της επιχείρησης.

Οι δύο από τους δράστες αποβιβάστηκαν από το όχημα τους και ο ένας από αυτούς απείλησε τον οδηγό της χρηματαποστολής με όπλο, ενώ ο συνεργός του, επίσης με την απειλή όπλου, οδήγησε τον άλλο υπάλληλο της χρηματαποστολής και το Διευθυντή της επιχείρησης, στο χώρο που βρισκόταν το χρηματοκιβώτιο, από όπου αφαίρεσε χρηματικό ποσό.

Στη συνέχεια οι δράστες επιβιβάστηκαν στο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, όπου τους περίμενε ο τρίτος δράστης – συνεργός τους και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μετά από έρευνες της λίγο αργότερα βρέθηκε στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκίδας (Φύλλα Ευβοίας), εγκαταλελειμμένο και καμένο το όχημα διαφυγής τους.

Have your say