Asopichos Logo
26-04-2024
Asopichos Logo
169

|

Σύσκεψη Παπαθωμά-Δημάρχων για το αρδευτικό στη Κωπαΐδα

< 1 λεπτό
08.07.21 • 19:52
#Tags:

Κοινή σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας, Φανής Παπαθωμά, με τους Δήμους Λιβαδειάς, Ορχομενού και Αλιάρτου-Θεσπιέων, για τα προβλήματα άρδευσης στην Κωπαΐδα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες.

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από την αντιπεριφέρεια τονίζεται "ότι οι μέγιστες διαθέσιμες ποσότητες νερού διοχετεύονται για την άρδευση και συνιστούμε ορθή διαχείριση και από τους καλλιεργητές, για να καταφέρουμε το βέλτιστο αποτέλεσμα".

Από την αντιπεριφέρεια έγινε επίσης γνωστό ότι το πρόβλημα οφείλεται "στο πλαίσιο του πρωτόγνωρου φαινομένου λειψυδρίας από τον Ιούνιο, προφανώς στα πλαίσια της κλιματικής αλλαγής" και σε άλλο σημείο τονίζεται ότι "Τόσο οι Δήμοι όσο και η Περιφέρεια, καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, έτσι ώστε να αντιμετωπιστούν ενδεχόμενα προβλήματα". 

Σχετικά με το θέμα της άρδευσης στην Κωπαΐδα σήμερα επίσης η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Γιώτα Πούλου εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην αντιπεριφέρεια Βοιωτίας κάνοντας λόγο για επικοινωνιακά τεχνάσματα, ότι 3.500 στρέμματα έμειναν απότιστα και ότι δεν φρόντισε να επισκευαστεί εγκαίρως αντλία η οποία παρουσίαζε προβλήματα από την πέρυσι!

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle