Asopichos Logo
26-04-2024
Asopichos Logo
303

Σε ετοιμότητα για την αντιμετώπιση μεγάλου σεισμού η Π.Ε. Βοιωτίας

< 1 λεπτό
30.09.21 • 18:41

Ειδικότερα, η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά με τον Προϊστάμενο της Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Βοιωτίας Μάριο Κακοσαίο επιθεώρησαν όλες τις δυνάμεις που έχουν στη διάθεσή τους (σκηνές, κρεβάτια, στρώματα, κ.α.) καθώς και τις γεννήτριες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.

Επιπλέον, η Π.Ε. Βοιωτίας έχει στη διάθεσή της 5 υδροφόρες με ειδική πιστοποίηση για την μεταφορά πόσιμου νερού.

«Χωρίς να θέλουμε να αυξήσουμε την ανασφάλεια των πολιτών, που ανησυχούν για ενδεχόμενο χτύπημα του εγκέλαδου ιδιαίτερα στην περιοχή των Θηβών, ενημερώνουμε ότι βρισκόμαστε σε επιχειρησιακή ετοιμότητα και σε ανοιχτή επικοινωνία με το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας για νεότερες οδηγίες τους», δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Βοιωτίας κα Φανή Παπαθωμά.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle