Asopichos Logo
26-04-2024
Asopichos Logo
190

Το… σταυρόλεξο της Γ Εθνικής. Μετέχουν 4 ομάδες της Στερεάς

< 2 λεπτά
26.10.21 • 22:43
#Tags:

το δικαίωμα να συμμετάσχει στα μπαράζ ανόδου στη Super League 2 και 5 ή 6 ομάδες θα υποβιβαστούν! Επί της ουσίας δηλαδή οι μισές σχεδόν ομάδες από κάθε Όμιλο θα πέσουν στο τοπικό. Μεγάλος λοιπόν ο βαθμός δυσκολίας της φετινής Γ’ Εθνικής.

Οι 7 πρωταθλητές θα συγκροτήσουν στο φινάλε έναν νέο Ομιλο όπου σε μονά ματς οι 4 πρώτοι θα ανέβουν στη Super League 2.

Οι συνολικά 81 ομάδες χωρίστηκαν σε 7 ομίλους και οι πρώτοι κάθε γκρουπ θα συγκροτήσουν στο φινάλε τους έναν νέο όμιλο όπου σε μονά ματς (6, 3 εντός/3 εκτός) θα διεκδικήσουν τα 4 εισιτήρια της ανόδου στην SL2. Αντίθετα 33 θα υποβιβαστούν στα τοπικά.

Από την Στερεά Ελλάδα στην Γ Εθνική μετέχουν τέσσερις ομάδες. Δύο από τη Βοιωτία (ΑΟ Υπάτου και Αμβρυσσέας Διστόμου) μία από την Εύβοια (Νέα Αρτάκη) και μία από τη Φθιώτιδα (ΑΠΟ Αταλάντη) οι οποίες αγωνίζονται στον 3ο Όμιλο. Αναλυτικά οι ομάδες του 3ου Ομίλου:

3ος Όμιλος (υποβιβάζονται 5): Εθνικός Νέου Κεραμιδίου, Ατρόμητος Παλαμά, Ηρακλής Λάρισας, Αετός Μακρυχωρίου, ΠΟ Ελασσόνας, ΠΟ Φήκης, Θησέας Αγριάς, Δήμητρα Ευξεινούπολης, ΑΟ Υπάτου, Αμβρυσσέας Διστόμου, Νέα Αρτάκη, ΑΠΟ Αταλάντη.

Το πρωτάθλημα της Γ εθνικής ξεκίνησε την Κυριακή 24 Οκτωβρίου κατά την οποία οι ομάδες της Βοιωτίας κέρδισαν τους αντιπάλους τους εκτός έδρας και μάλιστα με το ίδιο σκορ!

Αναλυτικά τα τελικά αποτελέσματα από τη 1η αγωνιστική του 3ου ομίλου στη Γ` Εθνική κατηγορία.

1Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΉ

ΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 0-0

ΑΤΡΌΜΗΤΟΣ ΠΑΛΑΜΑ-ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ 1-2

ΑΤΑΛΑΝΤΗ-ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ ΔΙΣΤΌΜΟΥ 1-2

ΘΗΣΕΑΣ ΑΓΡΙΑΣ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ 1-0

ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ-ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΥΞΕΙΝΟΥΠΟΛΗΣ 2-2

ΕΛΑΣΣΟΝΑ-ΠΟ ΦΗΚΗΣ 1-0

 

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΉ (2Η)

ΕΛΑΣΣΟΝΑ-ΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗ

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΛΑΜΑ

ΠΟ ΦΗΚΗΣ-ΘΗΣΕΑΣ ΑΓΡΙΑΣ

ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ-ΑΤΑΛΑΝΤΗ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ-ΑΕΤΟΣ ΜΑΚΡΥΧΩΡΙΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΥΞΕΙΝΟΥΠΟΛΗΣ-ΑΜΒΡΥΣΣΕΑΣ ΔΙΣΤΌΜΟΥ

 

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle