Asopichos Logo
27-04-2024
Asopichos Logo
402

Ερώτηση Πούλου στη Βουλή: Να ενισχυθεί άμεσα το Νοσοκομείο της Λιβαδειάς με προσωπικό και εξοπλισμό!

< 2 λεπτά
15.11.21 • 21:11

Η βουλευτής Βοιωτίας Γιώτα Πούλου κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή, που συνυπογράφουν 28 Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ζητώντας από τον Υπουργό Υγείας να προχωρήσει στην ενίσχυση του Γ. Ν. Λιβαδειάς, που καλύπτει όχι μόνο τη Βοιωτία, αλλά και την ανατολική Φωκίδα και τη νότια Φθιώτιδα!

Το Νοσοκομείο της Λιβαδειάς λειτουργεί πλέον με κρίσιμες ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό και εξοπλισμό, αφού η κυβέρνηση Μητσοτάκη αρνείται να στηρίξει τις δομές της δημόσιας υγείας, ακόμη και τώρα που η χώρα πλήττεται σκληρά από το τέταρτο πανδημικό κύμα...

Συγκεκριμένα, είναι απαραίτητη η άμεση πρόσληψη:

Επίσης, αναγκαία είναι η επαναλειτουργία του τηλεφωνικού κέντρου, ώστε να έχουν οι πολίτες άμεση επικοινωνία με το Νοσοκομείο και οι ιατροί υπηρεσιακή ενδοεπικοινωνία.

Ωστόσο, το Υπουργείο Υγείας και η 5η Υγειονομική Περιφέρεια όχι μόνο δεν καλύπτουν αυτά τα κενά, αλλά απαιτούν επιπλέον τον «δανεισμό» αναισθησιολόγων του Γ.Ν. Λιβαδειάς στο Γ.Ν. Θήβας και νεφρολόγων στο Γ.Ν. Άμφισσας. Ο «δανεισμός» όμως δεν επιλύει το πρόβλημα υποστελέχωσης των δύο αυτών Νοσοκομείων, ενώ προκαλεί επικίνδυνες δυσλειτουργίες στο Νοσοκομείο της Λιβαδειάς!     

Η Ερώτηση είναι διαθέσιμη εδώ:

https://drive.google.com/file/d/1unqXjq4BOu2W_jCQbKYYdy1-ECDhpmNo/view?usp=sharing

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle