Asopichos Logo
26-04-2024
Asopichos Logo
110

Αλματώδης αύξηση με 336 ενεργά κρούσματα στο Δήμο Λεβαδέων. Τεστ όλη την εβδομάδα

< 2 λεπτά
15.11.21 • 22:00

Σύμφωνα με την εβδομαδιαία αναφορά του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας, ο αριθμός των ενεργών κρουσμάτων ανέρχεται σε 336, εκ των οποίων τα 10 νοσηλεύονται και τα 326 βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Ο Δήμος Λεβαδέων συνεχίζοντας τις δράσεις πρόληψης κατά του ιού covid-19, σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), πραγματοποίησαν ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Παλιό Δημαρχείο Λιβαδειάς.
Συγκεκριμένα χθες Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021 διενεργήθηκαν 179 τεστ, εκ των οποίων τα 9 είναι πιθανώς θετικά και θα ακολουθήσει περαιτέρω έλεγχος.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων, κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας πραγματοποίησε την ακόλουθη δήλωση:
«Με βάση την εβδομαδιαία έκθεση του Ε.Ο.Δ.Υ., ο αριθμός των ενεργών κρουσμάτων στον Δήμο μας κατέγραψε εκ νέου σημαντική αύξηση, ακολουθώντας την πανελλαδική τάση των ευρισκομένων κρουσμάτων.
Ο χαμηλός δείκτης των νοσηλειών σε επίπεδο Δήμου συνεχίζει να αποτελεί μόνιμα άκρως ενθαρρυντικό στοιχείο, καθώς και απόδειξη για τα οφέλη του εμβολιασμού.
Ωστόσο βιώνουμε μία σημαντική επιδείνωση της πανδημικής κρίσης και πρέπει άμεσα να αυξήσουμε τα επίπεδα υγειονομικής θωράκισης της κοινωνίας μας.
Γι&#39; αυτό τον λόγο για ακόμα μια φορά κάνω έκκληση προς όλους να ολοκληρώσουν τον εμβολιασμό τους και να τηρούν στο ακέραιο τα νέα υγειονομικά μέτρα ασφαλείας, που εφαρμόζονται από το Σάββατο 6 Νοεμβρίου.
Όσα ζούμε καθημερινά αποτελούν γεγονότα που δύσκολα θα μπορούσαμε να φανταστούμε πριν από δύο χρόνια, αλλά δεν έχουμε άλλο δρόμο από αυτόν της διαρκούς μάχης.
 Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε!»

Ενημερώνουμε ότι οι έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης κορωνοϊού (rapid tests) θα συνεχιστούν στην ίδια τοποθεσία (Παλιό Δημαρχείο, Καραγιαννοπούλου 1) αύριο Τρίτη (16/11) έως και Παρασκευή (19/11) και ώρες 9:00 - 14:00.

Ακόμη αύριο Τρίτη 16/11/2021 θα διεξαχθούν τεστ στο Κοινοτικό Κατάστημα Κυριακίου από τις 9:00 έως και τις 14:00.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle