Asopichos Logo
26-04-2024
Asopichos Logo
243

Λαϊκή Συσπείρωση Αλιάρτου: Γιατί καταψηφίσαμε τον προϋπολογισμό του Δήμου

< 2 λεπτά
01.12.21 • 20:56

Το μαύρο άσπρο προσπάθησε να παρουσιάσει η Δημοτική  Αρχή του Δήμου Αλιάρτου Θεσπιέων  στη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Δευτέρας 29/11/2021 όπου υπερψήφισε τον Ισολογισμό του 2019 καθώς και το ύψος των ανταποδοτικών δημοτικών τελών ηλεκτροφωτισμού, καθαριότητας και ύδρευσης για το 2022 .

Ακόμα μια χρονιά, αγνοώντας την επιδείνωση της οικονομικής κατάστασης των εργαζομένων και των μικρών επαγγελματιών λόγω της αντιλαϊκής πολιτικής, προσπάθησε να παρουσιάσει ως θετική τη πρότασή της για διατήρηση των υψηλότατων δημοτικών τελών στα περσινά επίπεδα (1,65€/τ.μ. για τις κατοικίες) .

Σε αδιέξοδο έχει φέρει το σύνολο των δημοτών μας, σε συνδυασμό με την φοροεπιδρομή της κεντρικής Κυβέρνησης της ΝΔ, αφού  κατάφερε να εισπράξει βάζοντας βαθιά το χέρι στην  τσέπη των μεροκαματιάρηδων,   από 326.000 ευρώ το 2018 σε 547.000 ευρώ το 2020 και μάλιστα σε συνθήκες πανδημίας  .

 Η Λαϊκή Συσπείρωση καταψήφισε τις προτάσεις της Δημοτικής αρχής και πρότεινε:

Λαέ  μην περιμένεις να σου πετάξουν τα ξεροκόμματα από το τραπέζι τους. Έχεις δύναμη, έχεις φωνή. Ζήτα αυτά που σου ανήκουν.

Για την Λαϊκή Συσπείρωση  Αλιάρτου – Θεσπιέων

Γιώργος Μπούτσικος

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle