Asopichos Logo
08-05-2024
Asopichos Logo
468

"Ημέρα της Αστυνομίας" και τιμής στον Αγιο Αρτέμιο 

< 2 λεπτά
20.10.21 • 19:17

Η «Ημέρα της Αστυνομίας» θεσπίστηκε από την Πολιτεία για να τιμήσει την προσφορά και το έργο που επιτελεί διαχρονικά και με συνέπεια η Ελληνική Αστυνομία στο κοινωνικό σύνολο

Στη Λαμία σήμερα (20-10-2021) το πρωί, τελέστηκε δοξολογία, μετ’ αρτοκλασίας, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φθιώτιδας, κκ Συμεών και αναγνώστηκε η ημερήσια Διαταγή του κ. Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Μιχαήλ Καραμαλάκη.

Ακολούθησε λιτή δεξίωση στην αίθουσα τελετών της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Λαμίας, όπου εκφώνησε ομιλία ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας, Υποστράτηγος Γεώργιος Κανέλλος.

Ανάλογες δοξολογίες τελέστηκαν σήμερα το πρωί, σε Ιερούς Ναούς στις έδρες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Βοιωτίας, Ευβοίας, Ευρυτανίας και Φωκίδας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Στις προαναφερόμενες εκδηλώσεις, παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των Θρησκευτικών, Πολιτικών και Δικαστικών Αρχών, του Στρατού και Σωμάτων Ασφαλείας, τοπικών φορέων, επαγγελματικών ενώσεων και ενώσεων αποστράτων, καθώς και συνδικαλιστικοί φορείς του εν ενεργεία προσωπικού.

Κατά τη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων, τηρήθηκαν αυστηρά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα προστασίας της δημόσιας υγείας, από τον κίνδυνο διασποράς του κορωνοϊού (COVID-19).

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο του εορτασμού, πραγματοποιήθηκε πανελλαδική εθελοντική αιμοδοσία του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας, από 18 έως και 20-10-2021, για την ενίσχυση της τράπεζας αίματος του Σώματος.

asopichos efimerida viotia clip
Asopichos Logo white
Θέλοντας να αποδώσουμε τιμή στον πρόγονό μας, τον Ορχομένιο Ολυμπιονίκη δώσαμε το όνομά του στη προσπάθειά μας. Μέγιστη τιμή και βαριά κληρονομιά την οποία θα προσπαθήσουμε να υπερασπιστούμε. Ονομάσαμε Ασώπιχο την ιστοσελίδα μας γιατί ο Ολυμπιονίκης, ανήκει σε όλους, όπως και η ιστοσελίδα μας. Γιατί η αλήθεια και η ενημέρωση χρειάζονται μεγάλη προσπάθεια, είναι ένας συνεχής αγώνας δρόμου…

Ακολουθήστε μας

menu-circle